Vi står til rådighed, når du ringer med tand­problemer

Har du et akut tandproblem? Eller er det blot tid til et tandeftersyn? Hos Tandlægerne i Skibby står vores dygtige tandlæger og tandplejere klar til at tage imod dig med et smil. I vores klinik får du professionel behandling i trygge omgivelser.

mandag08:00 – 16:00
tirsdag08:00 – 18:00
onsdag08:00 – 16:00
torsdag08:00 – 16:00
fredag08:00 – 15:00

Få en akut tid hos os

Vores tænder er meget udsatte i det daglige. Indimellem sker det, at vi falder og slår en tand ud, knækker en tand efter at have tygget på noget hårdt eller oplever smerter i og omkring tænderne.

Er du havnet i en uheldig situation med tandproblemer, kan du få akut behandling hos Tandlægerne i Skibby.
Som en del af klinikkens politik tilbyder vi akut smertebehandling. Det betyder, at du stort set altid kan få behandling samme dag, som du ringer. Det bedste for vores planlægning af dagen, er selvsagt at du ringer så tidligt som muligt.

Tryg behandling i vores klinik

For nogen er det ikke uden ubehag at gå til tandlægen. Tandlægeskræk er en hyppig lidelse blandt den voksne befolkning. Derfor er vi ekstra omhyggelige med at skabe trygge omgivelser, hvor du kan føle dig godt tilpas.

Til dig med tandlægeskræk

Vi anbefaler, alle med tandlægeskræk at gøre os opmærksomme på det, inden behandlingen finder sted. Det er normalt at være nervøs for at gå til tandlægen. Er du åben og ærlig omkring dine følelser, kan vi bedre tilpasse behandlingen efter dine behov og sørge for, at du er tryg.

Behandling efter dine behov

Hos Tandlægerne i Skibby laver vi alt fra almindelige tandeftersyn til mere omfattende indgreb. Du er altid i de bedste hænder, når du ligger i vores tandlægestol.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan jeg få en tid?

Har du et akut tandproblem, kan du få tid samme dag, som du ringer. Er det ikke akut, kan du som regel regne med korte ventetider.

Hvad koster jeres behandlinger?

Skal du have foretaget en behandling, anbefaler vi, at du kommer til et tandeftersyn, så vores tandlægere og tandplejere kan se på dine tænder og give dig et tilbud på en behandling.

Hvordan bestiller jeg tid?

Du kan udfylde vores kontaktformular eller ringe direkte til os. Har du brug for en akut tid, anbefaler vi, du ringer.