Få selvtilliden tilbage med tandimplantater

Har du mistet en eller flere tænder, kan du få dem erstattet med implantater. Et tandimplantat er det tætteste, du kommer på naturlige tænder.

Hos Tandlægerne i Skibby laver vi tandimplantater, der øger den enkeltes livskvalitet. Det handler om at kunne smile igen uden at føle skam eller spise lige det, du har lyst til.

Vi behandler med stor professionalisme og altid med dit velvære i tankerne. Derfor tager vi os også god tid til at behandle dig og har gode erfaringer med at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk.

Det gør ikke ondt at få indopereret et tandimplantat, og det er en langtidsholdbar løsning, som giver dig forøget funktionalitet og et smil, du bliver glad for.

Ønsker du at blive klogere på behandlingen, kan du læse mere herunder. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon: 47 52 84 70, for at høre mere.

Hvad er et tandimplantat?

Tandimplantater er kunstige tænder og tandrødder, som kan implementeres, hvis du mister en eller flere tænder.

Et implantat er en titaniumskrue, der skrues fast i kæbeknoglen, og som fungerer som en kunstig tandrod. Størrelsen på et implantat kan variere, men er oftest mellem 8-14 millimeter langt.

Tandimplantatet består derudover af en kunstig tandstub og en krone, som er den synlige del af tanden.

Tandimplantater er kunstige tænder og tandrødder, som kan implementeres, hvis du mister en eller flere tænder.

Et implantat er en titaniumskrue, der skrues fast i kæbeknoglen, og som fungerer som en kunstig tandrod. Størrelsen på et implantat kan variere, men er oftest mellem 8-14 millimeter langt.

Tandimplantatet består derudover af en kunstig tandstub og en krone, som er den synlige del af tanden.

Hvordan udføres en tandimplantatbehandling?

Selve implantatoperationen foregår ved, at implantatet skrues ned i kæbeknoglen. Ved røntgenbilleder sikrer vi, at den kunstige tandrod sidder, som den skal. Når den sidder korrekt, får du en dækskrue på. Dette kaldes en healings-abutment, der sidder og er synlig over tandkødet.

Healings-abutmentet skal skal sidde på, imens implantatet sætter sig fast. Det tager typisk et par måneder.

Under operationen er du lokalbedøvet. Du er derfor vågen under operationen, men vil ingenting mærke. Bedøvelsen virker omkring tre timer, men selve operationen tager kun omkring 30 minutter.

Når roden har sat sig fast efter et par måneder, skal du have sat en krone på – og så vil du kunne bruge dine nye tænder uden besvær og forbehold.

Kan alle få et implantat?

Alle med en sund og stærk kæbeknogle kan i princippet få et implantat. Hvis kæbeknoglen er svag, vil implantatet risikere at blive udstødt og løsne sig.

Der er forskellige faktorer, vi kigger efter, når vi vurderer, om du er egnet til at få et implantat:

  • Kvaliteten af kæbeknoglen
  • Sygdomme som diabetes, paradentose, kræft mm.
  • Mundhygiejne
  • Rygning

Hos os er du i trygge hænder

Mange mennesker lider af tandlægeskræk. Derfor har vi et stort fokus på, at du skal føle dig tryg, når du ligger i vores tandlægestol. Føler du et ubehag ved at gå til tandlægen, tager vi en snak inden, hvor vi vender dine bekymringer.

Vi sørger for at skabe en god dialog, og når behandlingen starter, gør vi tingene i dit tempo.

Din tandlægeskræk må ikke stå i vejen for, at du kan opretholde sunde og flotte tænder.

Gør det ondt at få et implantat?

Når du skal have lavet et implantat, kan du være sikker på ikke at mærke smerte under operationen. Vi sørger altid for, at lokalbedøvelsen virker, inden vi går i gang.

Det eneste ubehag du vil mærke. er efter bedøvelsen er aftaget. Nogle oplever ømhed, andre lidt flere smerter, og derfor får du smertestillende med hjem.

Den oplagte løsning, hvis du mangler tænder

Tandimplantater er den oplagte løsning for dig, der har mistet en eller flere tænder, og som ønsker at få faste tænder igen i et naturligt look.

Hos Tandlægerne i Skibby laver vi tandimplantater, som ligner naturlige tænder. Andre vil ikke bemærke, at det er et implantat, og du vil formentligt også selv glemme det med tiden.