Kirurgi

Tandlægerne i Skibby klarer mange kirurgiske indgreb. Er det særligt krævende operationer henviser vi dig til en erfaren specialtandlæge og kæbekirurg.

​Fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer, operationer af cyster og isætning af implantater er blandt de indgreb, vi klarer her på tandlægeklinikken.

Tandimplantater og fjernelse af visdomstænder

Tandimplantater er en af de behandlinger, vi tilbyder inden for tandkirurgi. Derudover kan vi også tilbyde fjernelse af visdomstænder, hvis de generer dig. Vi har ofte udført fjernelse af visdomstænder på vores patienter fra områderne omkring Frederikssund og Skibby.

Fokus på patientens oplevelse af fjernelse af visdomstænder

Mange forestiller sig fjernelse af visdomstænder som noget meget ubehageligt, men med vores dygtige og professionelle kirurger kommer du sikkert gennem din fjernelse af visdomstænder.

Operation af cyster

En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan nemt fjernes med lokalbedøvelse.

Rodspidsoperation

En rodspidsoperation er nødvendig, når betændelse på rodspidser ikke kan behandles med almindelig rodbehandling.

Indsættelse af implantat

Indsættelse af implantat er nødvendig, hvis du har mistet en eller flere tænder. På den måde kan du bevare et pænt tandsæt og et sundt bid. Af og til er det da også behov for at bygge knogle op, så implantatet får en god understøttelse.

Har du brug for kirurgisk indgreb?

Står du med tandsmerter og/eller har brug for kirurgisk indgreb? Så er vi den rette klinik til at hjælpe dig. Vi har hjulpet patienter fra både Frederikssund og Skibby med kirurgiske indgreb.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 47 52 84 70 eller på [email protected].

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi klinikken.