Flotte tænder med tandkroner og tandbroer

Vi tilbyder tandkroner hos Tandlægerne i Skibby, nær Frederikssund.

Står du en situation hvor du af den ene eller den anden grund har mistet en eller flere tænder, så er løsningen tandkroner og/eller tandbroer. Hos Tandlægerne i Skibby kan vores dygtige tandlæger hjælpe dig med både tandbroer og tandkroner i Skibby nær Frederikssund.

Tandkroner

Hvis du har tænder, der er blevet udborede, rodbehandlede og svækkede eller helt knækkede, så kan tandkroner beskytte og forstærke tænderne.
Vi udfører alle former for behandlinger med tandkroner fra vores klinik i Skibby, tæt på Frederikssund, og vi assisterer med professionel og kompetent rådgivning i forbindelse med hver enkelt behandling.

Forskellige materialer

Tandkroner kan sammenlignes med en slags hætte, der omslutter og beskytter tanden. Den kan fås i flere forskellige materialer. Det kan for eksempel være:

– Porcelæn
– Metalkeramik
– Guld

Det varierer hvilket materiale, man vil have sine tandkroner i. Det kommer blandt andet an på, hvor i munden behandlingen skal foretages, samt hvilken løsning der vælges. Sammen finder vi frem til den behandling, der passer dig bedst så du får præcis de tandkroner du ønsker.

Tandbroer

Hvis du mangler en eller flere tænder, så kan de erstattes med tandbroer. Tandbroer fungerer nemlig som erstatning for de manglende tænder. Tandbroer sidder fast på de tilstødende tænder og kan ikke tages ud. Det er en solid og meget kosmetisk pæn erstatning, der føles som – og ligner – en helt naturlig tand. Tandbroer er derfor en løsning der kan give dig dit smil tilbage.

Vi har mange års erfaring med tandbroer fra vores mange patienter i lokalområdet omkring Skibby og Frederikssund, du kan derfor roligt sætte dig til rette i vores stol hvis du har behov for tandbroer.

Vi kan hjælpe dig med både tandbroer og tandkroner

Hvad enten du har mistet en eller flere tænder grundet paradentose, en ulykke eller manglende tandpleje, så kan tandbroer udgøre en rigtig pæn erstatning.
Med tandkroner eller tandbroer får du et pænt og stærkere tandsæt. Kontakt os for flere informationer om priser og muligheder.