Få et flot smil med tandkroner og tandbroer

Mangler du en tand i overmunden eller undermunden, kan du få dit flotte smil tilbage med en tandkrone eller en tandbro.

Hos Tandlægerne i Skibby har vi mange års erfaring indenfor vores felt. Vi har hjulpet mange klienter med at få sat en krone eller bro på en eller flere tænder, og med vores hjælp er du garanteret et naturtro og flot resultat. Vi gør os altid umage, så du går fra vores klinik med en god oplevelse og et flot resultat.

Du finder vores hyggelige tandlægeklinik i Skibby nær Frederikssund.

Hvad er en tandkrone?

Tandkronen er den yderste del på dine tænder. Er kronen blevet beskadiget, eller er den i dårlig stand, kan du blive nødt til at få den naturlige krone erstattet af en kunstig krone.

En kunstig krone går ind og omslutter hele tanden – også den naturlige overflade, som tanden er født med. Det giver en maksimal beskyttelse.

Får du vores tandlæger til at sætte en ny tandkrone på en af dine tænder, får du både en god beskyttelse, men også en bedre bidfunktion samt en flottere tand.

Der findes forskellige typer af tandkroner

Du kan få en krone i forskellige materialer. Funktionen vil være den samme, men materialet forskelligt. Vi kan hjælpe dig med en krone i følgende materialer:

  • Porcelænskroner/fuldkeramiske kroner
  • Guldkroner
  • Metalkeramikkroner

Hvad er forskellen på en tandkrone og en tandbro?

Er der stadig en del af din naturlige tand tilbage, kan du få sat en kunstig krone på.

Har du mistet en tand, kan du ikke nøjes med en krone. Så skal du have sat en tandbro på. Løsningen med en bro er kun mulig, hvis der er en eller flere nabotænder tilbage. Broen skal nemlig sættes fast på nabotænderne.

Tandbroer kan erstatte flere tænder

En krone bliver altid lavet til en enkelt tand.

Tandbroer kan til gengæld erstatte en række af tænder. Har du mistet flere tænder i din mund, vil det derfor være oplagt at få hjælp hos vores tandlæger til at få sat en bro ind. Så sørger vi for, at du igen kan få dit flotte smil tilbage.

Gode priser på tandbroer og tandkroner

På vores tandlægeklinik bliver du mødt af eksperter i tandkroner og tandbroer.

Vi har beskæftiget os med kroner og broer i mange år, og vi sørger altid for, at du ender ud med et naturtro og flot resultat. Med vores hjælp bliver det ikke muligt at se forskel på dine tænder og skelne mellem dem, der har deres naturlige krone, og dem, der har fået sat en kunstig krone på.

Vores priser er konkurrencedygtige og fair, og vil du gerne vide, hvad du skal betale for at få vores hjælp til en krone eller en bro, hører vi meget gerne fra dig.

Kan en tandkrone sættes på igen?

En krone kan løsne sig eller falde af.

Hvis tanden har det godt, og kronen er intakt, kan du få den cementeret fast igen. Det er vigtigt, at du er hurtig til at tage kontakt til os, hvis du oplever problemer med en krone på din tand. Så ordner vi problemet hurtigst muligt, inden din tand eller din krone tager yderligere skade.

Lider du af tandlægeskræk?

På vores tandlægeklinik i Skibby tager vi ofte mod klienter, der frygter at gå til tandlæge. Du kan med ro i maven bestille tid til tandbehandling hos vores tandlæger, hvis du hører til en af de mange, der ikke bryder sig om at gå til tandlæge.

Du er i trygge og professionelle hænder hos os – vi sørger for, at du får en god oplevelse i vores tandlægestol.

Stiller du høje krav til din tandlæge?

Vores tandlæger i Skibby er erfarne og yderst professionelle.

Vi sætter en ære i vores håndværk, og vi gør os umage hver eneste gang, at du sætter dig i vores tandlægestol. Du kan trygt stole på, at du går ud ad døren med et professionelt og færdigt resultat, der er velovervejet og veludført.

Når vi arbejder med tandkroner og tandbroer, sørger vi for at skabe en naturtro løsning, der ikke kan ses, og som giver dig lyst til at smile endnu mere.