Vi giver dig glæden tilbage med den rette behandling

Hos Tandlægerne i Skibby udfører vi en række behandlinger indenfor tandpleje lige fra et traditionelt tandeftersyn til mere omfattende indgreb.

Alle behandlinger foretages af erfarne tandlæger eller tandplejere, og vi sørger altid for, at du er grundigt informeret om behandlingen, inden vi påbegynder den.

Når du kommer forbi vores klinik nær Frederikssund, lytter vi altid til dine ønsker, og hvilke gener du oplever. Sammen finder vi den bedste behandling til dig.

Du kan læse meget mere om vores behandlinger herunder.

Har du brug for en tid, eller er der opstået et akut problem?

Kontakt os herunder

Du bliver altid grundigt oplyst inden behandling

Når du bliver behandlet hos os, er det vigtigt, at du bliver behandlet velinformeret og i trygge rammer. Derfor får du altid oplyst en pris inden behandlingen, ligesom vi giver dig en grundig forklaring på, hvad behandlingen går ud på, og hvorfor den skal foretages.

Vi tager tandlægeskræk alvorligt, og derfor lytter vi også gerne til dig, hvis du ikke bryder dig om at gå til tandlægen.

Du kan læse mere om hver enkelt behandling herunder.

Behandlinger vi tilbyder

Kroner og broer

Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan du få en tandkrone eller -bro. En krone eller bro kan styrke og beskytte din tand, hvis den er knækket, rodbehandlet eller svækket. Vores dygtige tandlæger hjælper dig med en effektiv behandling.
Læs mere her.

Tandblegning

Dine tænder kan blive misfarvet af rødvin, kaffe og tobak. Vi tilbyder tandblegning, som gør tænderne hvide igen. I samarbejde kan vi finde frem til den rigtige tandblegning til dine tænder.
Læs mere her.

Kirurgi

Vi kan foretage en lang række kirurgiske indgreb som fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer og isætning af implantater. Er der tale om særligt krævende operationer, vil vi henvise dig til en specialtandlæge.
Klik her og læs mere.

Almindelig tandpleje

Det er vigtigt at få et tandeftersyn i ny og næ, og vi behandler både for huller i tænderne og forebygger. Med almindelig tandpleje er du på forkant, og det kommer både din pengepung og dine tænder til gavn.
Se mere her.

Rodbehandling

Vi tilbyder en smertefri rodbehandling, hvor du er lokalbedøvet under hele behandlingen. Er et kariesangreb nået ind i nerven, er det nødvendigt at rodbehandle for at redde tanden og fjerne dine gener.
Læs om rodbehandling

Tandimplantater

Tandimplantater er en erstatning for en eller flere tænder. Implantatet kan sættes i der, hvor tanden mangler og fungerer som en kunstig tandrod. På implantatet kan der sættes en kunstig, men naturtro tand, så du får et naturligt resultat.
Få mere at vide her.

Behandling af paradentose

Har du paradentose, kan vi hjælpe dig mod sygdommen. Vi kan skabe et overblik og lave en udrensning af tandkødslommerne. Det er vigtigt at få behandlet paradentose, da du i værste tilfælde kan miste tænderne. Klik her og læs mere.

Tandproteser

Vi har mange års erfaring med tandproteser. Du får et professionelt resultat udført af erfarne tandlæger. Kom forbi til en snak, så vi kan aftale nærmere om din behandling.
Læs om tandproteser.