Tandblegning

Få hvidere tænder med en tandblegning

Hvis du er generet af misfarvninger eller mørke tænder, så kan vi hos Tandlægerne i Skibby tilbyde behandlinger med tandblegning, der giver dig et smukt og lysere smil. Vi ved at misfarvede tænder kan være til stor gene og derfor kan vi hjælpe med en tandblegning. Vi har udført tandblegninger på mange patienter i området omkring Skibby og Frederikssund, der alle er gået fra klinikken med hvidere tænder.

Hvad er en tandblegning?

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandlingsprocedure, der sigter mod at lysne og fjerne pletter og misfarvninger på tænderne for at give dem et hvidere og mere æstetisk udseende. Der findes flere forskellige typer og tilgange til tandblegning, og ved hjælp af kvalificeret rådgivning og i samråd med dig, finder vi frem til den rette tandblegning til dig.

Få tandblegning udført af en professionel

Vi anbefaler at du får udført din tandblegning af en professionel. Dels kan du være sikker på færre bivirkninger ved tandblegning, da de skinner, man køber på internettet, ikke passer nær så godt, som dem vi får fremstillet, og derfor kan du risikere at opleve irritation af tandkødet.

Desuden er du sikret et meget pænere, effektivt og naturligt resultat, når du får udført tandblegning af os, der har forstand på det.

Hvorfor får man misfarvede tænder?

Misfarvninger af dine tænder kan komme af mange årsager. Dels er nogle mennesker mere udsat, men ofte kommer det af hvad vi indtager.

Afhjælp misfarvninger med en tandblegning

Der kan være forskellige årsager til, at du oplever misfarvninger på tænderne, og nogle oplever at deres tænder bliver mere misfarvede af mad, drikke og tobak end andre.

I dag findes der flere billigere alternativer til tandblegning, som du kan købe på nettet og udføre derhjemme. Men vi anbefaler altid, at du får tandblegning udført af en professionel på en tandklinik, der har udstyret til at gøre det ordentligt.

Misfarvninger kan for eksempel opstå som følge af:

  • Tobak
  • Te og kaffe
  • Rødvin
  • Lakrids
  • Gulerødder
  • Sodavand
  • Bær

Selvfølgelig skal man ikke holde sig fra alt, men blot huske på, at alt bør indtages med måde, hvis man vil være sikret et flot smil og lyse tænder.

Tandblegning i Skibby og Frederikssund

Ønsker du en tandblegning, så er du velkommen til at kigge ind på vores i klinik i Skibby i nærheden af Frederikssund.

Du kan kontakte os på 47 52 84 70 eller [email protected]

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal jeg have en tandblegning behandling?

Hyppigheden af tandblegning behandlinger kan variere betydeligt fra person til person afhængigt af flere faktorer, herunder din livsstil, kost, tandplejevaner og den type tandblegningsmetode, du bruger.

Hvor langtid tager en tandblegning behandling?

En tandblegningsbehandling tager oftest mellem 1 til 2 timer.