Få tandproteser her

Ønsker du nye tandproteser? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig mange års erfaring med tandproteser fra vores patienter i området omkring Skibby og Frederikssund.

Tandproteser i høj kvalitet

​Hvis du ønsker tandproteser, har du igennem os fundet den helt rette tandklinik at kontakte. Vi har nemlig stort fokus på at levere tandproteser i høj kvalitet. Vi er klar over, at det er meget forskelligt, hvordan man har det med at gå til tandlæge og det at få lavet tandproteser kan være skræmmende. Faktisk så viser undersøgelser, at hele 30 procent af danskerne lider af tandlægeskræk, eller er nervøse for at gå til tandlæge, ligesom det er meget forskelligt, hvordan vi oplever smerte. Så du er bestemt ikke alene om frygten for tandproteser, eller tandlæger generelt.

Du er i fokus

Derfor går vi meget op i hver enkelt patient og sætter os grundigt ind i hver enkelt klients individuelle ønsker og behov. Med viljen til at yde det ekstra der skal til, kan vi tilbyde en af branchens bedste behandlinger til markedets mest fordelagtige priser. Vi er de helt rette at kontakte i denne forbindelse.

Tandproteser i Skibby nær Frederikssund

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 47 52 84 70 og høre mere om muligheder og priser, inden du bestemmer dig for at komme hos os. Vi giver gerne råd og vejledning, samt et uforpligtende overslag på prisen, også inden en aftale er på plads.

Med mange patienter fra blandt andet Frederikssund og Skibby, oplever vi henvendelser langvejs fra, på baggrund af vores høje kvalitet på behandlinger og vores fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig også.