Vi tager hånd om din tandlæge­skræk

Det er ikke alle mennesker, der bryder sig om at gå til tandlægen. Det har vi fuld forståelse for hos Tandlægerne i Skibby. Derfor har vi et stort fokus på at imødekomme dig som patient og lytte grundigt, hvis du lider af tandlægeskræk.

Vores vigtigste mål er at behandle dine tandproblemer på en måde, der hverken gør dig nervøs eller utryg. Det skal være en god oplevelse for alle at komme her på klinikken.

Læs mere om, hvordan vi forholder os til tandlægeskræk her.

Der er ingen skam i at have tandlægeskræk

Alle mennesker kommer med hver deres erfaring, når de træder ind på vores klinik. Nogle har haft dårlige oplevelser ved tandlægen som børn, mens andre er bange for, at behandlingen gør ondt.

Vi kommer dig i møde og forsøger at skabe trygge omgivelser, der gør dig rolig. Det gør vi ved at være lydhøre overfor, hvad der gør dig nervøs – og forsøge at afhjælpe det.

Tag en snak med os om din tandlægeskræk

Noget af det, der kan hjælpe på nervøsiteten over en kommende behandling, er at være ærlig over for os. Det er langt nemmere for os at tage hensyn til dig, hvis du fortæller os om, hvordan du har det.

Måske har du brug for at tale behandlingen grundigt igennem inden, måske ønsker du, at vi taler dig igennem hvert skridt undervejs. Vi er til for at sikre dig den bedste oplevelse, når du lægger dig i tandlægestolen.

Større indgreb kan forstærke din tandlægeskræk

Hos Tandlægerne i Skibby udfører vi mange behandlinger – og visse af dem kan påvirke din tandlægeskræk mere end andre.

Banker dit hjerte hurtigere, når du hører ordet rodbehandling? Bare rolig, det er normalt. Rodbehandlinger kan give anledning til uro, fordi der skal bores ned i tandnerven. Det er dog vigtigt at huske, at du altid bliver lokalbedøvet og derfor er smertedækket gennem behandlingen.

Skal du have foretaget et større indgreb, og føler du dig utryg, så tag altid en snak med os om det.