Undgå huller i tænderne med almen tandpleje

Det er vigtigt at få et regelmæssigt tandeftersyn, så du kan få behandlet eventuelle huller. Hos Tandlægerne i Skibby udfører vi almen tandpleje i rolige omgivelser og med tanke på dig og dine tænder.

Hvis du passer dine tandlægebesøg, vil du formindske chancen for at skulle have lavet større indgreb. Vi udbedrer huller i tænderne med både et kosmetisk og funktionelt flot resultat til følge, og vi har mange års erfaring med behandlingen.

Læs mere om vores almene tandpleje herunder.

Et regelmæssigt tandeftersyn giver dig sunde tænder

Alle bør gå regelmæssigt til tandlægen. Vi anbefaler hvert halve år, da det er med til at opretholde en sund mundhygiejne og giver os mulighed for at forebygge eventuelle huller eller andre skader.

Når vi opdager begyndende tandskader i god tid, giver du os optimale betingelser for at behandle, inden skaden udvikler sig i en mere alvorlig grad. Vi kan tage skaderne i opløbet – til gavn for både dine tænder og din økonomi.

Undgå huller i tænder

Har du begyndende huller i tænderne, kan en forebyggende behandling være tilstrækkelig, hvis du kommer regelmæssigt til tandlægen.

Ligeledes mindsker du chancen for at få huller i tænderne ved at komme forbi til kontrol hvert halve år. Det gavner dine tænders sundhed.

Kontakt os endelig på telefon 47 52 84 70, hvis du har brug for en ny tandlæge i Skibby.

Vi behandler dig i trygge rammer

Er du bange for at gå til tandlægen? Mange patienter lider af tandlægeskræk, og hos Tandlægerne i Skibby tager vi det seriøst. Derfor behandler vi dig i trygge og guidede rammer, hvor du altid er informeret om, hvad der skal ske og er ved at ske. Du kan blive beroliget af en assistent under behandlingen, hvis du ønsker det.

Har du ondt? Lad os behandle

Hvis du har ondt i tænderne eller føler dig generet, tilbyder vi en række behandlinger, som kan afhjælpe dine gener. Vi udfører alt fra klassiske tandtjek til komplicerede operationer.

Alle behandlinger foretages altid med dig i centrum og med dine tænders bedste i tankerne. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil komme dine gener til livs.

Få en tandrensning i forbindelse med et tandtjek

Vi anbefaler, at du får en tandrensning, når du får foretaget et tandeftersyn. Du kan nå langt med grundig tandbørstning to gange om dagen, men du kan ikke rense tænderne lige så grundigt, som en tandlæge kan.

En professionel rensning et par gange om året er med til at holde dine tænder sunde og raske, og rensningen kan fjerne tandsten og belægninger.

Mangler du en tandlæge i Skibby eller Frederikssund?

Leder du efter en pålidelig og nærværende tandlæge i Skibby eller Frederikssund, er vi det rette valg. Tandlægerne i Skibby er en tandklinik med mange års erfaring, og vi tager os altid god tid til dig.

Vores behandlinger foretages af et smilende og imødekommende personale, som altid guider dig, når du skal behandles.

Du bliver informeret om både behandling og pris på forhånd, så der ikke kommer nogen overraskelser.