Tandbroer

hos Tandlægerne i Skibby tilbyder vi individuelt tilpassede løsninger til genopretning af dit smil med vores tandbroer. Vi forstår, hvor vigtigt det er at bevare din munds sundhed og æstetik, og vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at opnå det smukke smil, du fortjener.

Hvorfor få lavet en tandbro?

En tandbro er en effektiv løsning til at erstatte en eller flere manglende tænder. Udover æstetiske fordele hjælper tandbroer også med at bevare din munds funktion og struktur. Når en tand mangler, kan det føre til forskydning af tilstødende tænder og problemer med tyggefunktionen. En tandbro hjælper med at forhindre disse problemer ved at “bro” mellem tilstødende tænder og erstatte den manglende tand.

Hvad koster en tandbro?

Prisen på en tandbro kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder antallet af manglende tænder, det materiale, der bruges til broen, og den individuelle behandlingsplan.

Forskellige typer af tandbroer

Vi tilbyder flere typer tandbroer for at imødekomme vores patients individuelle behov. Få indblik i de forskellige typer tandbroer vi tilbyder og hvad der adskiller dem fra hinanden.

  • Traditionelle faste tandbroer: Disse broer består af en kunstig tand eller tænder, der er fastgjort til tilstødende tænder med kroner. De er en pålidelig løsning til at erstatte en enkelt tand eller flere tænder i en række.
  • Ætsebroer: Af og til kan vi lave en lille bro som erstatning af en enkel tand i fronten i porcelæn.  Det er en god og fin løsning, som også normalt bliver noget billigere end en normal tandbro.  Æstetisk vil den være meget pen, og vi sparer tandsubstans på den bærende tand.
  • Resin-baserede tandbroer: Disse broer er lavet af et plastikbaseret materiale og er en mere midlertidig løsning. De bruges ofte som en midlertidig løsning, mens man venter på en mere permanent bro eller tandimplantat.
  • Implantatstøttede tandbroer: Disse broer er fastgjort til tandimplantater, der er indsat i kæben. De er en stabil og langsigtet løsning, der giver et naturligt udseende og følelse.

Vores erfarne tandlæger vil vejlede dig gennem valgmulighederne og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit smil og din munds sundhed.

God pris på tandbro i Skibby

Hos Tandlægerne i Skibby tilbyder vi konkurrencedygtige priser på tandbroer, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har mange års erfaring med at lave tandbroer på vores patienter og sikrer altid et resultat du er tilfreds med. Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser og book en tid på hjemmesiden.