Personale

Personale

​Tandlæge Per-Rune Alvestad

​​​Per-Rune er vokset op lige ved Ålesund i det vestlige Norge og blev uddannet tandlæge i Bergen i 1984.

Han har arbejdet som tandlæge i Lofoten i Nordnorge i 24 år, før han valgte at rykke til Danmark – nærmere bestemt Skibby. Han har været ansat på klinikken som assistenttandlæge frem til 1. december, 2012, da han overtog klinikken.

​Han udfører alle former for tandbehandling, men er især interesseret i kirurgi, protetik og rodbehandlinger. Han har fået en stor erfaring med at sætte implantater ind, siden han blev kurseret i behandling af Nobel Biocare i 2008.

​Tandlæge Karina Holm​

Karina har været tandlæge hos os siden april 2015.

Karina bor i Hillerød, og er uddannet fra Tandlægeskolen i København i 2006. Hun har arbejdet i Sorø, Hillerød og Herlev.

Karina udfører de fleste tandlægeopgaver,, og er specielt dygtig i behandling af patienter med tandlægeskræk.

Tandplejer Susanne Zederkopff

Susanne er uddannet tandplejer fra København i 1999, og blev ansat ved Tandlægerne i Skibby i november 2009. Hun har også en uddannelse som sikkerhedsansvarlig og er certificered coach.

Susanne er meget dyktig til at hjælpe patienterne til at selv at tage vare på sine tænder, og udfører også tandeftersyn, tandrensninger og parodontosebehanlinger.

Ydermere bruger hun sin uddannelse som coach i patientbehandlingen, og deltager i sin fritid i et forskningsprojekt ved Københavns Universitet, hvor man undersøger, hvordan coach-teknikker kan bruges i forbindelse med tandhelse og forebyggelse af tandsygdomme.

Tandplejer Maria Hald

Maria er vores anden tandplejer som blev ansat i August 2016.Maria bor i Frederikssund og har blandt andet været i Schweiz i 8 år som tandplejere. Maria er uddannet tandplejer fra København i 1992.

Maria er en meget dygtig tandplejer som udover at udfører tandeftersyn, tandrensning og parodontosebehandlinger også kan hjælpe tandlægen med nødbehandlinger så som en tabt krone, slibe fyldninger og meget andet.

Tandplejer Sarah Liaquat

Sarah har lang erfaring som tandplejer, og har i sit erhvervsliv oparbejdet sig solide  kompetencer.  Hun er omsorgsfuld, ansvarsbevidst, og fuld af godt humør.  Vi er derfor overbevist om, at hun vil passe helt fint ind i klinikkens ånd.  

Klinikassistent Tina Palm Hansen​

Tina har også stor erfaring og har været på klinikken siden 1985.

Hun arbejder hos begge tandlæger og har desuden taget kursus i tandrensning, hvor hun ofte aflaster tandlægerne med disse opgaver.

Derudover laver hun provisorier, og er praktikvejleder for vores klinikassistentelever.

Klinikassistent Tina "Mini" Wolsted​

”Mini” har også mange års erfaring, og har været på klinikken side 1995.

 

Hun arbejder også hos begge tandlæger.

Klinikassistent Camilla Vinderslev Mogensen​

Camilla er vores receptionist og dermed vores ansigt udadtil! Du møder hendes venlige smil når du kommer til vores klinik, eller hendes venlig stemme når du ringer til os. Det er Camilla som tager sig af alle administrative opgaver på klinikken, samt assisterer ved behov hos alle tandlæger på klinikken.

Camilla har været på klinikken siden 2007.

Klinikassistent Bente Rode

Billede på vej

Akut Behandling

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Kontakt os