Om os

Om os

Tandlægerne i Skibby står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Vi lægger vægt på, at du kan forlade tandlægeklinikken med et stort smil. Derfor er god kommunikation, rådgivning og individuel vejledning vores udgangspunkt for enhver tandlæge behandling.

På tandlægeklinikken laver vi

Eftersyn

Tandrensning

Tandfyldninger

Parodontosebehandlinger

Krone- bro behandlinger

Proteser

Implantater

Kirurgi

Rodbehandlinger

Tandblegning

Akupunkturbehandling

Derudover tilbyder vi forebyggelse af tandsygdomme, diagnosticering og behandling af sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

For at yde den bedste tandbehandling, deltager tandlæger og tandplejere i kurser for at efteruddanne sig. Dermed sikrer vi, at tandlægerne er up-to-date med nyeste behandlingsteknikker.

Læs mere under de forskellige menupunkter eller ring til os på telefon 47 52 84 70  for en aftale.​​

Akut Behandling

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Kontakt os