Tandblegning

Få hvidere tænder med en tandblegning

Hvis du er generet af misfarvninger eller mørke tænder, så kan vi hos Tandlægerne i Skibby tilbyde behandlinger med tandblegning, der giver dig et smukt og lysere smil.

 

Der findes flere forskellige typer og tilgange til tandblegning, og ved hjælp af kvalificeret rådgivning og i samråd med dig, finder vi frem til den rette tandblegning til dig.

 

Afhjælpning af misfarvninger

Der kan være forskellige årsager til, at du oplever misfarvninger på tænderne, og nogle oplever at deres tænder bliver mere misfarvede af mad, drikke og tobak end andre.

 

Misfarvninger kan for eksempel opstå som følge af:

Tobak

Te og kaffe

Rødvin

Lakrids

Gulerødder

Sodavand

Bær

 

Selvfølgelig skal man ikke holde sig fra alt, men blot huske på, at alt bør indtages med måde, hvis man vil være sikret et flot smil og lyse tænder.

 

Få tandblegning udført af en professionel

I dag findes der flere billigere alternativer til tandblegning, som du kan købe på nettet og udføre derhjemme. Men vi anbefaler altid, at du får tandblegning udført af en professionel på en tandklinik, der har udstyret til at gøre det ordentligt.


Dels kan du være sikker på færre bivirkninger ved tandbleging, da de skinner, man køber på internettet, ikke passer nær så godt, som dem vi får fremstillet, og derfor kan du risikere at opleve irritation af tandkødet.


Desuden er du sikret et meget pænere, effektivt og naturligt resultat, når du får udført tandblegning af os, der har forstand på det.

 

Tandblegning i Skibby og Frederikssund

Ønsker du en tandblegning? Så er du velkommen til at kigge ind på vores i klinik i Skibby i nærheden af Frederikssund.

Akut Behandling

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Kontakt os