Proteser

Få tandproteser her

Ønsker du en protese eller nye tandproteser, er du kommet til det rette sted

​Hvis du ønsker protese/proteser, har du igennem os fundet den helt rette tandklinik at kontakte. Vi er klar over, at det er meget forskelligt, hvordan man har det med at gå til tandlægen. En undersøgelse viser, at hele 30 procent af danskerne lider af tandlægeskræk, eller er nervøse for at gå til tandlægen, ligesom det er meget forskelligt, hvordan vi oplever smerte.

Derfor går vi meget op i hver enkelt patient og sætter os grundigt ind i hver enkelt klients individuelle ønsker og behov. Med viljen til at yde det ekstra der skal til, kan vi tilbyde branchens bedste behandlinger til markedets mest fordelagtige priser. Vi er de helt rette at kontakte i denne forbindelse.

​​

Hør mere om tandproteser

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og priser, inden du bestemmer dig for at komme hos os. Vi giver gerne råd og vejledning, samt et uforpligtende overslag på prisen, også inden en aftale er på plads.

Med mange patienter fra blandt andet Frederikssund og Skibby, oplever vi henvendelser langvejs fra, båret frem af vores høje kvalitet på behandlinger og vores fordelagtige priser. 

Vi ser frem til at høre fra dig også.

Akut Behandling

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Kontakt os