Kirurgi

Kirurgi

Tandlægerne i Skibby klarer mange kirurgiske indgreb. Er det særligt krævende operationer henviser vi dig til en erfaren specialtandlæge og kæbekirurg.

 

​Fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer, operationer af cyster og isætning af implantater er blandt de indgreb, vi klarer her på tandlægeklinikken.

 

Fjernelse af visdomstænder

Tandimplantater er en af de behandlinger, vi tilbyder inden for tandkirurgi. Derudover kan vi også tilbyde fjernelse af visdomstænder, hvis de generer dig. Vi har ofte udført fjernelse af visdomstænder på vores patienter fra områderne omkring Frederikssund og Skibby. 

 

Hvad er en visdomstand?

En visdomstand er den bagerste tand i tandrække, som der som regel ikke er plads til i munden. Derfor vokser de ofte skævt, er svære at renholde og samler bakterier. På den måde kan der opstå betændelse, og nabotænderne kan tage skade.

 

Derfor er det vigtigt at have fokus på fjernelse af visdomstænder, da det oftest er den mest hensigtsmæssige løsning.

 

Fokus på patientens oplevelse af fjernelse af visdomstænder

Mange forestiller sig fjernelse af visdomstænder som noget meget ubehageligt, men med vores dygtige og professionelle kirurger kommer du sikkert gennem din fjernelse af visdomstænder.

 

Operation af cyster

En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan nemt fjernes med lokalbedøvelse.

 

Rodspidsoperation

En rodspidsoperation er nødvendig, når betændelse på rodspidser ikke kan behandles med almindelig rodbehandling.

 

Indsættelse af implantat

Indsættelse af implantat er nødvendig, hvis du har mistet en eller flere tænder. På den måde kan du bevare et pænt tandsæt og et sundt bid. Af og til er det da også behov for at bygge knogle op, så implamntatet får en god understøttelse.

Ønsker du fjernelse af visdomstænder?

Står du med tandsmerter og er fjernelse af visdomstænder den eneste udvej? Så er vi den rette klinik til at hjælpe dig. Vi har hjulpet patienter fra både Frederikssund og Skibby med fjernelse af visdomstænder og andre kirurgiske indgreb.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 47 52 84 70 eller på info@tandlaegeniskibby.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi klinikken.

 

 

Her på klinikken hjælper vi også med tandpleje, paradentose, kroner og broer, implantater, rodbehandling og tandblegning.

Akut Behandling

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Kontakt os