Huller i tænderne

Har du problemer med huller i tænderne og er du i tvivl om hvad du kan gøre ved det? Hos Tandlægerne i Skibby har vi mange års erfaring med udbedring af huller i tænderne fra vores mange patienter i området omkring Skibby og Frederikssund.

Hvor ofte skal dine tænder tjekkes?

Du bør få undersøgt dine tænder hvert halve år – det er med til at opretholde en sund mundhygiejne og undgå huller i tænderne. Det giver os mulighed for at opdage begyndende tandskader i så god tid, at vi kan forebygge med en enkelt behandling. På den måde kan du tage skaderne i opløbet og styre uden om større tandbehandling og tandlægeregninger.

Regelmæssige tandtjek giver sunde tænder

Huller i tænderne kan være til stor gene og meget smertefuldt. Derfor anbefaler vi at du får tjekket dine tænder ofte, så du undgår huller i tænderne og får sunde tænder.

Skulle skaden være sket, så er det intet problem, vi har nemlig mange års erfaring med huller i tænderne.

Vi har gennem tiden hjulpet mange patienter til et liv med sunde tænder i byer som Skibby og Frederikssund.

Undgå huller i tænderne og få sunde tænder

Hos Tandlægerne i Skibby sørger vi for en professionel og omsorgsfuld tandpleje, så du kan få ordnet hullerne og få sunde tænder. Et liv med sunde tænder er noget som mange tager for givet, men de sunde tænder kommer ikke af sig selv. Få at have sunde tænder kræver det daglig tandbørstning og hyppige tandlægebesøg.

Tandrensning

Når du får et tandeftersyn, anbefaler vi, at du samtidig får foretaget en tandrensning. Selvom du børster dine tænder to gange om dagen, kan du ikke rense lige så effektivt, som en tandlæge kan, og derfor er det nødvendigt med en professionel rensning et par gange om året.

Ved en tandrensning renser vi dine tænder for belægninger og tandsten, så du lettere kan vedligeholde en god tandhygiejne i det daglige.

Med god hygiejne undgår du huller i tænderne

Dine tænder er en del af din krop, og det er vigtigt at holde dem rene ligesom resten af din krop. Pæne og rene tænder efterlader et godt indtryk hos andre mennesker, og så vil din partner helt sikkert også værdsætte, at du plejer dine tænder og din mund.

Vejen til sunde tænder

Vi anbefaler, at du børster tænder mindst to gange om dagen og bruger tandtråd. Men tænder varierer meget fra person til person, og derfor kan det i nogen tilfælde være nødvendigt med grundigere tandpleje. I så fald vil vi vejlede dig med henblik på, hvordan du bedst passer dine tænder.

Få ordnet dine huller i tænderne i Skibby nær Frederikssund

Ønsker du at få sunde tænder og undgå huller i tænderne, så kan vi hos Tandlægerne i Skibby hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med udbedring af huller i tænderne og dermed hjulpet patienter med at få sunde tænder i området omkring Skibby og Frederikssund.

Kontakt os gerne

Du er altid velkommen til at kontakte os. Uanset om du vil bestille en tid, eller blot høre mere om hvad vi kan tilbyde, så er vores dør altid åben.

Du kan kontakte os på 47 52 84 70 eller info@tandlaegeniskibby.dk

Kontakt os